ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'estudiant Oriol Silva guanya el Premi Bonal
PUBLICAT Dimecres, 10.11.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Premi Raimon Bonal 2009 -2010

Aquest dimecres, en un acte públic a la Biblioteca de l'Institut Lluís Domènech i Montaner, s'ha llegit el veredicte de l'edició 2009 - 2010 del Premi d'investigació Raimon Bonal de Falgàs.

El jove Oriol Silva Torrent, estudiant aquest curs passat de segon de Batxillerat a l'Institut, ha estat el guanyador d'aquesta setena edició amb el treball Història i llegendes de la casa Forta de Canet. L'Oriol ha recollit el premi de 600 € que aporta La Caixa, en un acte públic on hi havia, entre d'altres, la regidora de Cultura i Educació de l'Ajuntament, Sílvia Tamayo, el director de l'Institut Ferran Casanovas i Carolina Ferrer, vídua d'en Raimon i membre del Col·lectiu Bonal.

Història i llegendes de la casa Forta de Canet ha guanyat, tal i com es recull a l'acta de la sessió del Comitè del Premi, perquè està ben treballat com a document recopilatiu. S'ha fet una aproximació molt completa de la història i la llegenda de la casa Forta i s'ha combinat correctament les imatges, amb textos i comentaris.

Els altres dos treballs presentats en aquesta edició i que el Comité ha valorat també molt positivament, són La Didàctica de la passejada nocturna de Canet de Mar, d'Estefania Aranda Vega i La relació de la música amb la gent de Canet: les 6 hores i Canet Rock, de Natàlia Cirera Riera.

Oriol Silva té 18 anys i actualment està estudiant el Cicle Formatiu de Grau Superior de Química Ambiental a l'Institut Miquel Biada de Mataró.

^