Botķ que mostra/amaga menú lateral
Campanyes informatives i projectes municipals
Lluita contra el canvi climātic
 
 • La lluita contra el canvi climātic, també a Canet de Mar

  L´Ajuntament de Canet de Mar, amb una política activa front el canvi climātic, va signar, el passat 28 de maig de 2009, el Pacte d´Alcaldes/esses promogut per la Direcciķ General de Transport i Energia de la Uniķ Europea (DGTREN).
  El Pacte d´Alcaldes/esses compromet a tots els municipis signants ha elaborar un Pla d´Acciķ per a l´Energia Sostenible (PAES), amb un programa d´accions que permetin la reducciķ en més d´un 20% les emissions de gasos d´efecte d´hivernacle (GEH) del municipi abans del 2020, excepte els sectors indústria i primari.
  El PAES es va aprovar per Ple de 27 de maig de 2010. Recull 55 accions d´índole diversa, perō totes relacionades amb la eficičncia energčtica en tots els āmbits del municipi (vivendes, empreses i equipaments públics), la potenciaciķ de les energies renovables i la millora de la mobilitat sostenible.
  Durant aquests anys i els propers, els projectes i les accions relacionades amb la lluita contra el canvi climātic i per tant el desenvolupament del PAES és i serā un dels eixos principals de treball de l´Ajuntament de Canet de Mar. Coneixedors de la importāncia que des de tots els āmbits de la societat s´ha d´impulsar les mesures necessāries per evitar els gasos d´efecte hivernacles i per lluitar contra el canvi climātic, l´Ajuntament us presenta mitjanįant aquesta web la tasca que s´estā duent a terme.
  Podeu consultar el PAES i les accions que es van duent a terme.
  Ja l´any 2010 s´han dut i s´estan duent a terme importants accions contemplades en el PAES, com la substituciķ de l´enllumenat públic del passeig marítim, les noves instal•lacions elčctriques en varis equipaments i dependčncies municipals, el desenvolupament de la campanya de sensibilitzaciķ per minimitzar el consum d´energia al sector domčstic i petites activitats econōmiques de Canet de Mar i vāries accions contemplades en el PAES.
  També mitjanįant la web podeu consultar consells prāctics per millorar l´ús de l´energia i recursos d´informaciķ en relaciķ a l´energia i la mobilitat sostenible.

 • Documents i enllaįos

  Entreu al marc que hem creat específicament per aquest tema, on trobareu totes les informacions que hi estan relacionades.

  Documents del PAES
  Enllaįos web sobre energia i mobilitat


  Altres projectes municipals

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^