ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El camp de futbol estrena gespa aquest octubre
PUBLICAT Divendres, 15.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Camp de futbol municipal - octubre 2010

Han estat quatre mesos de treballs intensos per condicionar el camp de futbol municipal i adequar-lo a les necessitats actuals dels clubs i les federacions esportives.

Aquest octubre de 2010 s'han acabat les obres. Ara s'estan enllestint els últims detalls per permetre entrenar i disputar els partits de lliga amb normalitat. L'Equip de Govern ha visitat les obres aquest dilluns de pont, el dia 11 i han pogut veure com la gespa ja està tota col·locada i com es van instal·lant la resta d'elements de l'equipament, marcador, porteries, xarxes ...

El camp acabat és més llarg i més estret que l'anterior i s'ha adequat per jugar-hi a futbol 7 i a futbol 11. Al costat del camp gran, se n'ha construït un de petit, també de gespa, que servirà per entrenar. L'entrada al recinte serà a partir d'ara, sempre per la part posterior. També hi ha uns mòduls fixes als costats de la grada, que serviran per guardar material.

Els vestidors i la zona de magatzem s'ha deixat com estava, però s'hi ha adequat una rampa, per facilitar-hi l'accessibilitat.

Aquest és un dels projectes que l'Ajuntament ha sol·licitat al FEOSL, el Fons Estatal per a l'Ocupació i el Desenvolupament local. La subvenció atorgada per l'Estat espanyol és de poc més de 594.000 euros i ha permès adequar totalment l'equipament municipal.


Projectes municipals: gespa del camp de futbol

^