ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'exposició Gradua't en energia! es podrà veure els pròxims dies a la SME
PUBLICAT Dimecres, 13.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Gradua't en energia - web Diputació de Barcelona La Sala municipal d'exposicions acull, a partir del divendres 15 d'octubre i fins al dia 28 d'aquest mateix mes, una exposició itinerant que pretén fer conèixer millor les energies renovables i entendre el significat d'eficiència energètica. Gradua't en energia! s'adreça a tots els públics.

Es presenta en un format que imita un concurs televisiu, ja que es desenvolupa en tres aparells de televisió. Els visitants poden seguir el concurs con si en veiessin un de real al plató de l'emissora. El concurs porta el nom de l'exposició i dóna informació sobre com estalviar energia, conèixer les polítiques i normatives per aconseguir un ús sostenible de l'energia i comprendre els objectius de la nova cultura energètica.

A més a més dels aparells de televisió, el visitant obtindrà informació en un moble de cubs giratoris arrenglerats on hi ha preguntes i respostes sobre energia.

Durant la visita es lliurarà un qüestionari per tal que els visitants puguin autoavaluar-se, amb suggeriments per posar en pràctica els coneixements adquirits.

Gradua't en energia
Del 15 al 28 d'octubre de 2010
Horari:
Dimarts de 19.00 a 21.00 hores
De dimecres a divendres de 17.00 a 21.00 hores
Dissabte d'11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores
Diumenge de 19.00 a 21.00 hores
Dilluns tancat
^