ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El nou àlbum de Canet es presenta a la població
Canet pas a pas. Un viatge per la història dels nostres barris
PUBLICAT Dimecres, 24.12.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Per segon cop, Canet de Mar veurà part de la seva història reflectida en uns cromos que botiguers i empresaris locals donaran als ciutadans que participin en la col.lecció.

Canet pas a pas. Aquest és el títol escollit per a la segona campanya organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Canet, per la Plaça Mercat i per l'Ajuntament de Canet. El que es pretén és, al igual que en la primera edició, unir comerç, cultura i diversió i fer que pas a pas, les canetenques i els canetencs i tots aquells visitants que s'hi vulguin afegir, recorrin els comerços, recullin un cromo i vagin completant un bocí de la nostra història. El sotstítol ho diu ben clar, Un viatge per la història dels nostres barris. Els membres del Centre d'Estudis Canetencs han estat els encarregats d'escriure'n els textos, tal i com van fer des de la Casa museu Domènech i Montaner per a la campanya M'agrada Canet!, presentada ara fa un any i que va aconseguir un gran èxit de participació.

L'acte de presentació del Canet pas a pas és aquest diumenge 28 de desembre de 2003 a les 13.00 hores a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt. La campanya començarà oficialment a mitjan gener de 2004.

portada album Canet pas a pas


Imatge de la portada del nou àlbum


Informació publicada el 24 de desembre de 2003

^