ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Èxit de visitants a la 3a Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Dilluns, 20.09.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

3a Fira Mercat Modernista Aquest cap de setmana hem celebrat la tercera edició de la Fira Mercat Modernista, un esdeveniment festiu i de promoció local que fa d'aparador del modernisme i de Canet.  Malgrat la intensa pluja que va caure divendres al vespre, el cap de setmana hem pogut gaudir de totes les activitats previstes.

Dos dies intensos en els quals hem pogut veure com el modernisme atreu visitants d'arreu. Ha vingut molta gent de fora, que es barrejava amb la gent de Canet i alternava la passejada pels carrers i les paradetes, amb la participació en els espectacles i animacions diverses. La pujada en trenet al Castell de Santa Florentina i la visita a l'antiga casa forta de Canet, va ser un any més, una de les activitats més demanades.

Encara estem pendents de la valoració que en faci l'organització, però veient la participació i la moguda als carrers, podem avançar que aquesta tercera, repeteix l'èxit de les dues anteriors edicions.


Has fet fotos de la Fira?

3a Fira Mercat Modernista Les vols compartir?  Hem pogut veure moltes persones fent fotografies de la tercera Fira Mercat i seguint els actes i les animacions al carrer.  Si voleu, ens les podeu fer arribar. Les afegirem a l'àlbum de fotografies que estem elaborant per al web municipal i serviran de material promocional de l'esdeveniment i de Canet.

Podeu passar-nos-les per correu electrònic (canetdemar@canetdemar.cat) o bé portar-les a l'Àrea de Comunicació i les descarregarem als nostres equips informàtics. Ajudeu-nos a posar la Fira en imatges !

^