ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Restriccions de trànsit durant la 3a Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Dimecres, 15.09.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Plànol restricció circulació 3a Fira Mercat ModernistaEl muntatge i desenvolupament de la 3a Fira Mercat Modernista farà que l´accés dels vehicles al centre de Canet es vegi afectat durant els dies 17, 18 i 19 de setembre.

Els carrers afectats seran: Ample, Castanyer, Font, Santíssima Trinitat i riera Sant Domènec. La riera Buscarons estarà tallada fins al carrer Gram i la riera Gavarra des del carrer Tarragona fins a la riera Sant Domènec tindrà l´accés restringit, és a dir, només podran circular els vehicles que vagin a l´aparcament públic o als garatges particulars.

Els veïns que aparquin el seu vehicle als garatges particulars dels carrers afectats per aquestes restriccions podran accedir-hi de les 14.00 a les 16.00 hores i a partir de les 22.00 hores. Si al dia següent tenen previst l´ús del seu vehicle, l´hauran de treure abans de les 10.00 hores.

S´habilitaran durant aquests dies dos espais com a aparcaments públics: La Carbonella entre el passeig Misericòrdia i el torrent del Lledoners i el solar Diagonal a la Nacional II

Per qualsevol situació d´emergència s´ha de contactar amb la Policia Local, telèfon: 93 794 00 88

^