ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'exposició Homenatge a Josep Maria Jujol
PUBLICAT Dilluns, 13.09.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell exposició Homenatge a Jujol
La 3a Fira Mercat Modernista estarà plena d'activitats, una de les més remarcables és l'exposició que s'inaugurarà el dimecres 15 de setembre a les 19.00 hores i que homenatja a Josep Maria Jujol, arquitecte modernista considerat el més destacat col·laborador d'Antoni Gaudí. L'Àrea de Cultura ha organitzat aquesta exposició que es podrà veure a la Casa museu del 15 al 26 de setembre. Es dóna la coincidència que el 16 de setembre es commemora el 131 aniversari del seu naixement.

L'exposició ha estat una idea de l'associació Artesans de Gràcia que té com a principals objectius reivindicar la continuïtat dels oficis i mostrar l'activitat artesanal.

Jujol va néixer l'any 1879 i va estudiar a l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona l'any 1901 quan Lluís Domènech i Montaner era el seu director. La seva obra reflecteix  les formes de la natura. Jujol donava molta importància als detalls artesanals com esgrafiats, ferros i elements escultòrics i va reutilitzar creativament elements materials vells, essent el seu millor exponent el trencadís

^