ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet torna a impartir el Curs d'accés als cicles formatius de grau mitjà
PUBLICAT Dilluns, 23.08.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge del díptic curs d'accés proves CFGM - Diputació de Barcelona L'Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona, a través de les respectives àrees d'Educació, signaran per segon any, el conveni de col·laboració per a la implementació de mesures formatives per lluitar contra la crisi. I una d'aquestes mesures serà el Curs d'accés als cicles formatius de grau mitjà, que es farà a Vil·la Flora entre el 4 d'octubre de 2010 i el 30 d'abril de 2011.

El curs preparà els alumnes per a les provés d'accés als cicles formatius de formació professional de grau mitjà (CFGM). Aquest és el segon any que es fa a Canet, ja que l'any passat també es va signar el conveni mitjançant el qual rebem suport directe de la Diputació per impartir-lo aquí. S'hi van matricular 25 alumnes.

El curs s'adreça a persones que no tenen la titulació de graduat en educació secundària i que vulguin presentar-se a la prova per accedir a qualssevol de les modalitats de formació professional de grau mitjà. D'aquesta manera s'incorporen al sistema educatiu que van abandonar i poden afrontar la inserció al mercat laboral amb millor qualificació professional i per tant, amb millors garanties de futur.

La prova d'accés als CFGM consta d'un sol examen. Per accedir al curs s'hauran de tenir, com a mínim, els 17 anys complerts al 2011 i no disposar del graduat d'educació secundària. Aquesta edat és la mínima, ja que el curs està obert a partir dels 17, a persones de totes les edats que vulguin reemprendre els estudis.

Les matèries del curs són:

  • Llengua
  • Matemàtiques
  • Ciències socials
  • Llengua estrangera
  • Ciències de la naturalesa
  • Tecnologia
  • Educació visual i plàstica

Canet és un dels pobles escollits per la Diputació com ho són també els de Calella, Cardedeu, Castellbisbal, Centelles, Cubelles, Gironella, Llinars del Vallès, Consorci del Lluçanès, Consorci del Moianès, Sallent, Sant Andreu de la Barca, Sant Fruitós de Bages, Santa Margarida i els Monjos, Santa Margarida de Montbui, Sentmenat, Súria, Vilanova del Camí, Xarxa TET Anoia Sud (Capellades i Masquefa).

Rebrem de la Diputació 7.217 euros en concepte de suport i acompanyament tècnic en l'execució de l'activitat que farem a Canet.

Curs de preparació per a les provés d'accés als cicles formatius de formació professional de grau mitjà
Del 4 d'octubre de 2010 al 30 d'abril de 2011
Lloc: Vil·la Flora
Horari de tarda (17.30 a 20.30 hores)
Preu públic: 50 euros per alumne
Inscripcions i matrícules: del 6 al 17 de setembre a l'Escola d'Adults Maria Saus, de 10.00 a 14.00 hores.

Més informació a l'Àrea d'Educació

^