ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les obres del camp de futbol avancen a bon ritme
PUBLICAT Dilluns, 19.07.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
camp de futbol - juliol 10

Les obres per col·locar gespa artificial al camp de futbol es desenvolupen des de mitjan juny i segueixen els terminis previstos. En una de les darreres visites d'obra, s'ha convidat membres de la directiva del Futbol Club Canet perquè veiessin com avançaven els treballs i es poguessin consensuar determinats aspectes, com ara la ubicació de les porteries i el marcatge del camp.

Actualment s'està duent a terme la fonamentació del terreny de joc, per poder-lo anivellar i també es fan les rases per estendre les canalitzacions dels serveis, com són l'aigua, la llum o els tubs del reg.

El camp serà més llarg i més estret que l'actual. Farà 90 metres de llarg i 54 d'ample i estarà preparat per jugar-hi a futbol onze, és a dir, a camp sencer i inclourà dos camps de futbol set, amb porteries mòbils als laterals. Al costat del camp gran s'hi construirà un camp d'entrenament més petit, també de gespa.

Una novetat de l'equipament és que l'entrada al recinte es farà sempre per l'accés posterior.

La zona de vestidors quedarà com fins ara. De fet, es tracta d'un espai que s'ha anat remodelant els últims anys i està en molt bones condicions.  La grada també quedarà com està. Als dos laterals s'hi construiran uns mòduls per guardar-hi material.  Els resultats dels partits es podran seguir a través d'un marcador electrònic que substituirà el manual ubicat fins ara al costat de la graderia.

Les obres s'estan desenvolupant segons els terminis previstos. Han començat al juny i la previsió és que durin quatre mesos, és a dir, fins al setembre - octubre, que és quan comença la temporada de lliga de futbol.

^