ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Trencament del pacte de Govern a l'Ajuntament de Canet
PUBLICAT Divendres, 04.06.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'alcalde Joaquim Mas ha signat aquest dijous 3 de juny, el decret de cessament com a membres del Govern municipal dels dos regidors del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Així doncs, des de les 14.00 hores del dijous, el segon tinent d'alcalde Òscar Figuerola i el cinquè tinent d'alcalde, Rafel Dulsat, ja no exerceixen les seves funcions com a membres de l'Equip de Govern municipal i passen a l'oposició.

Les àrees que fins ara gestionaven els regidors, que són Comunicació, Cultura i Urbanisme el regidor Òscar Figuerola i Joventut i Oficina d'Habitatge i Accessibilitat el regidor Rafel Dulsat, les assumirà l'alcalde fins que es determini quin regidor o regidora se'n farà càrrec.

D'altra banda, l'alcalde també ha cessat els dos càrrecs de confiança del grup d'Esquerra. El tècnic d'Innovació i Modernització, Ivan Arana i la responsable de l'Oficina d'Habitatge, Blanca Arbell, deixaran el seus càrrecs el dia 15 de juny, tal i com especifica el decret de l'Alcaldia.

Aquests cessament s'han fet en compliment de la moció que van presentar els grups municipals del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i d'Unió Municipal de Catalunya (UMdC) al darrer Ple i en la qual demanaven a l'alcalde que els rellevés de les seves responsabilitats al Govern municipal.

L'Equip de Govern passa doncs de deu regidors a vuit, cinc del PSC, entre ells l'alcalde Joaquim Mas i tres regidors d'UMdC.

^