ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cultura prepara el concurs de pintura i el 15è de fotografia per Sant Pere
PUBLICAT Dimarts, 25.05.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge del cartell del Concurs de pintura Festa Major L'Àrea de Cultura ha publicat les bases dels dos concursos que es faran aquesta Festa Major. Un és el de pintura, que es correspon amb l'exposició col·lectiva que cada any s'organitza per Sant Pere. L'altre el de fotografia, que també s'ha desenvolupat amb èxit durant quinze Festes Majors.

Pintura original i inèdita
Al concurs de pintura poden participar-hi aquelles persones que tinguin alguna obra inèdita, sigui de la temàtica que sigui i sigui pintura o bé dibuix. Tots els quadres participants formaran part de l'Exposició col·lectiva de Sant Pere, que podreu veure a la Sala municipal d'exposicions del 25 de juny fins al 14 de juliol.
Hi ha tres categories segons l'edat dels participants, infantil, juvenil i adults. Els premis són en metàl·lic i van dels 30 als 300 euros.  Els quadres premiats passaran a formar part de la pinacoteca municipal.
El jurat del concurs estarà format pel regidor de Cultura de l'Ajuntament i per dos membres designats pel Cercle Artístic Canetenc. La inauguració de l'exposició coincidirà amb el lliurament dels premis i serà el divendres 25 de juny a les 19.00 hores a la Sala municipal.

Temàtica lliure també per a la fotografia
El concurs de fotografia també és obert a tothom. En aquest cas l'exposició de les obres presentades es farà al juliol, del 16 al  22 i també a la Sala municipal d'exposicions. La data màxima per presentar les fotografies és el 14 de juliol i cada participant pot portar un màxim de 3 fotografies.


Totes les obres d'ambdós concursos s'han de presentar a la planta baixa de Vil·la Flora, a l'Àrea de Cultura. L'horari és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores i de dilluns a dijous de 17.00 a 19.30 hores.

Aquí teniu les bases del concurs de pintura de Sant Pere i les del 15è concurs de Fotografia

^