ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'acaba l'obra del centre residencial Els Garrofers
PUBLICAT Divendres, 14.05.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els Garrofers - recepció de les obres Aquesta setmana els membres de la Fundació Els Garrofers han signat, juntament amb l'empresa adjudicatària de les obres, Construcciones Cots i Claret, i la direcció facultativa, l'acta de recepció de la residència per a persones discapacitades psíquiques i físiques amb paràlisi cerebral. Això vol dir que l'edifici està enllestit i a punt de començar a omplir amb l'equipament interior, és a dir, utillatge i estris de cuina, material mèdic i sanitari, mobiliari o elements de mobilitat.

Ha passat un any i mig des que es va posar la primera pedra. Un any i mig d'unes obres que han estat seguides i supervisades en tot moment per la Fundació Els Garrofers.  Només restaran per fer alguns treballs concrets que no han pogut quedar enllestits i que es faran en diferents fases durant les pròximes setmanes. Es tracta, entre d'altres, de treballs de pintura o els paviments que depenen de les escomeses definitives de l'edifici.

Els membres de la Fundació han felicitat l'empresa adjudicatària per la rigorositat en la feina i pel compliment dels terminis establerts.

Ara, amb l'obra acabada, és el torn d'equipar l'interior, una tasca feixuga i complexa, per la qual es compta amb l'informe que ha elaborat, per encàrrec de la Diputació, la fundació ecom i que fa uns mesos van venir a presentar a l'Ajuntament.

I també serà el moment d'iniciar la selecció del personal que donarà atenció als usuaris del centre. La Fundació ha contractat una empresa privada, Ior consulting, perquè faci la tria de la direcció del centre. Per les caracterísiques del centre, cal que la direcció compleixi uns requisits molt especials. Per aquest motiu, la selecció de la figura directiva la farà un grup especialitzat. I la direcció serà, juntament amb la Fundació, qui durà a terme tot el procés de la selecció definitiva del personal.

Fins a la data d'avui, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament disposa de 651 currículums de demandants de feina per als diferents perfils dels Garrofers, un 60% dels quals corresponen als llocs de treball de neteja i bugaderia. Pel que fa als auxiliars tècnics, que són els que requeriran formació específica posterior, actualment hi ha 115 aspirants per cobrir les 40 places disponibles.

L'Ajuntament doncs, a través del Servei d'inserció de Promoció Econòmica, és qui fa la recepció dels currículums. Se'n seguiran recepcionant fins a final d'aquest mes de maig. Després es farà la comprovació i adequació als perfils i es lliurarà a la Fundació, perquè puguin dur a terme el procés selectiu, que és previst que es dugui a terme entre els mesos de juny i juliol de 2010.

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^