ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna la campanya de receptes Del Mercat a la taula
Entre els participants se sortejaran 15 places per a un curs de cuina
PUBLICAT Dimecres, 21.04.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge concurs mercat

Aquesta és la segona edició d'una campanya que l'any passat es va fer amb molt d'èxit a la província de Barcelona. La promou l'Àrea de Comerç de la Diputació i hi col·laboren els ajuntaments, a través de les àrees de Promoció Econòmica.

Consisteix a fer participar els clients de la Plaça Mercat, tot animant-los a presentar receptes de plats amb productes que es poden comprar a la Plaça. Aquest any, el títol de la campanya s'ha allargat i ara és Del Mercat a la taula - receptes de baix cost. Això vol dir, que és promou la imaginació i la capacitat d'estalvi dels particulars. Els plats que es presentin al concurs de receptes, entraran en un sorteig de 15 places per a un curs de cuina que es farà al propi Mercat.  El termini per presentar les receptes, a la Plaça Mercat, és el dissabte 29 de maig.

Com ja va passar l'any passat, les receptes guanyadores sortiran publicades en un llibre que es repartirà, gratuïtament, entre els clients de la Plaça. Hi sortiran, juntament amb les receptes de baix cost guanyadores en altres municipis de la província que també participin a la campanya.

Per participar al concurs de receptes no hi ha distinció d'edat. Cada participant pot presentar un màxim de tres receptes, ja siguin de primer, segon plat o postres. Les receptes han de ser per un total de 4 persones i s'han d'escriure en una butlleta que us donaran a la Plaça Mercat. Un cop plena, la dipositeu en unes bústies que hi haurà a la Plaça i esperar ser-ne guanyador o que us toqui participar en el curs de cuina.

Com a curiositat, destacar que els plats guanyadors seran cuinats per cuiners professionals en un espai habilitat per la Diputació per tal de facilitar les tasques de fotografia prèvies a l'elaboració del llibre.

Si voleu més informació sobre la campanya, entreu en aquest enllaç

^