ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La maduixa serà la protagonista durant un mes
PUBLICAT Divendres, 23.04.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

foto de maduixa
Aquest any serà la 7a vegada que se celebra a Canet de Mar la Diada de la maduixa, aquest esdeveniment s'organitza junt amb els municipis maresmencs de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol, Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Munt.

La 7a Diada de la maduixa de la Vallalta al Maresme es durà a terme durant els dies 1 i 2 de maig, coincidint amb La Fira d'artesania. Estarà situada a la riera Sant Domènec de 10.00 a 21.00 hores i es vendran maduixes de la Vallalta.

Les maduixes del Maresme sempre han estat molt apreciades pel consumidor. Una de les varietats més típiques és la Pájaro, que es caracteritza perquè té un color vermell intens, una gran dolçor i una forma molt regular.


Del 24 d'abril al 23 de maig, 12 restaurants de Canet de Mar utilitzaran en alguns dels seus plats la maduixa com a element principal.


Restaurants participants

Casa Roura. Riera Sant Domènec, 1. Tel. 937940375 www.casaroura.com
Cuina tradicional. Carpaccio de rap i maduixes amb coulis de crítics. Filet de vedella amb reducció de maduixes i nabius

Restaurant Sa Rosa. Balmes, 2. Tel. 93 794 10 00
Cuina Casolana. Maduixes del Maresme

La Menta. Rial Figuerola, 2. Tel. 93 794 31 87
Cuina casolana. Crep de melmelada de maduixes

Restaurant del Santuari de Nostra Senyora de la Misericòrdia. Parc del Santuari. Tel. 93 794 10 07
Cuina de mercat. Crema lleugera amb maduixes de temporada

Braseria El Rebrot. Riera Buscarons, 25. Tel. 93 794 34 97
Esmorzars de forquilla. Cuina catalana. Primer plat: amanida de pernil
ibèric amb maduixes. Segon plat: capçal de llom amb salsa de maduixes al porto. Postres: broqueta de maduixes

Restaurant A Media Luz. Riera Gavarra, 19. Tel. 93 794 37 25
Braseria i pasta

Restaurant 6Q. De la Font, 21. Tel. 93 794 05 09. www.6qrestaurant.com
Cuina mediterrània i d´autor. Magret d´ànec amb pinya i vinagreta de fruits vermells. Postres: sopa de maduixes amb sorbet de menta

Restaurant El Mos. Riera Buscarons, 62 (davant de la plaça del mercat). Tel. 93 794 06 97
Cuina casolana. Crema catalana amb maduixes. Pinya amb maduixes flamejades i gelat de vainilla

La Sargantana. De la Font, 2. Tel. 93 795 67 80
Amanida de fruites variades i maduixes amb vinagre de Mòdena. Coca camembert amb melmelada i salsa de maduixa

Restaurant La Font. Rafael Massó, 1-3. Tel. 93 794 36 73
Cuina de mercat. Primers plats a escollir: amanida de pernil d´ànec amb maduixa, pinyons i codony, o espàrrecs verds amb formatge brie i melmelada de maduixa. Segons plats a escollir: entrecot de vedella amb formatge de cabra gratinat i
salsa de maduixes, o bonítol amb salsa agredolça i maduixes. Postres a escollir: milfulles amb crema i maduixes, o sopa de maduixes amb gelat de vainilla.
Preu menú: 25 € (no inclou el vi)

La Queixalada. Castanyer, 18. Tel. 93 795 67 80
Llesques i coques. Amanida de fruites i maduixots. Coca camembert amb polpa de maduixes

Restaurant Mont Marí. Av. del Maresme, 10. Tel. 93 794 09 58
Cuina mediterrània, especialitzada en peix i paelles. Maduixes del Maresme flamejades al pebre amb gelat de vainilla


Per a més informació:
Ajuntament de Canet de Mar
Tel. 93 794 08 98
turisme@canetdemar.cat
www.canetdemar

Dossier 7a diada i jornades gastronòmiques de la maduixa

Fulletó jornades maduixa.

Fitxer: 080410_Maduixa_2010_DEF.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 772.09 kB

^