ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El president del Consell Comarcal visita Els Garrofers
PUBLICAT Dimecres, 24.02.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita president Consell Comarcal als Garrofers

Josep Jo, president del Consell Comarcal del Maresme, ha estat aquest dimarts a Canet per visitar les obres dels Garrofers.  Ha vingut convidat per l'alcalde Joaquim Mas, que volia mostrar personalment al president, com està evolucionant l'obra d'un dels centres residencials per a persones adultes amb discapacitat que es convertirà en referent no només a la comarca sinó a nivell de Catalunya.

Ha estat rebut a l'Ajuntament des d'on, després d'una trobada informal amb regidors i regidores del consistori, encapçalats per la tinent d'alcalde de Benestar Social, Cati Forcano, que és la responsable municipal que segueix el dia a dia del projecte, s'ha sortit cap als Garrofers.

Allà els esperaven membres de la Fundació Els Garrofers, que no volien perdre's l'oportunitat de mostrar la feina feta al president del Consell Comarcal. 

Visita president Consell Comarcal als Garrofers L'arquitecte redactor del projecte i els responsables tècnics de l'obra han guiat la comitiva per totes les instal·lacions. Els han detallat aspectes com la inclusió de fusta en molts acabats, per donar calidesa a l'espai, la classificació de les àrees per colors, per tal que els usuaris es puguin orientar millor o les mesures de seguretat que hi haurà en tots els espais.

Josep Jo ha elogiat la feina feta i s'ha mostrat molt satisfet que la comarca disposi d'un centre d'aquestes característiques. S'ha meravellat amb les excel·lents vistes al poble i, sobretot, al mar que hi ha des de l'edifici i ha felicitat Canet per haver apostat per aquest projecte que, recordem, té com a principal objectiu l'atenció de qualitat a les persones amb discapacitat psíquica o sensorial i el suport social a les seves famílies.

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^