ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca renovarà tota la instal·lació elèctrica
PUBLICAT Dilluns, 22.02.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Interior Biblioteca

L'Ajuntament de Canet ha sol·licitat al Govern de l'Estat espanyol, un seguit de projectes que s'inclouran al Fons per a l'ocupació i la sostenibilitat local, l'anomenat popularment Pla Zapatero 2, el FEOSL.

Fa uns dies, en aquest mateix web publicàvem una nota de premsa sobre la sol·licitud de subvenció per posar gespa al camp de futbol. Quan editàvem la informació encara no teníem confirmació per part de l'Estat de la seva acceptació. Ara ja sabem, que ens ha estat concedida.

Una altra de les subvencions demanades en aquest FEOSL, és la renovació de la instal·lació elèctrica de la Biblioteca P. Gual i Pujadas.

La Biblioteca fa temps que arrossega problemes amb les línies elèctriques i calia fer-ne una renovació integral. Es tracta d'un equipament gestionat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament en conveni amb la Diputació de Barcelona i que, per tant, forma part de la xarxa de biblioteques municipals. Ocupa un edifici Modernista des de fa 10 anys, de propietat municipal. És l'Ateneu Canetenc, obra de Lluís Domènech i Montaner.

S'aprofitarà aquesta renovació energètica per millorar-ne l'eficiència, mitjançant la substitució de cablejat i subdivisió de circuits. També s'instal·laran detectors de presència per a l'encesa d'enllumenats i una bateria de compensació d'energia reactiva.

La previsió és que les obres es facin de cara a la pròxima tardor.

Al web del Ministeri de Política Territorial, que és d'on treiem les dades dels projectes aprovats, encara no figura l'aprovació d'aquesta renovació elèctrica de la Biblioteca. Sí que hi consta, en canvi, l'aprovació dels projectes següents:

Data d'aprovacióPROJECTEImport
15/01Enllumenat carrers119.209,23 euros
15/01Aula d'informàtica de Vil·la Flora9.523,60 euros
22/01Enllumenat del passeig Marítim119.941,41 euros
22/01Modernització estructures informàtiques de l'Ajuntament70.450,37 euros
8/02Gespa al camp de futbol594.601,96 euros
12/02Ràdio per internet8.999,28 euros
^