ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sessió informativa sobre l'oferta laboral del centre Els Garrofers
PUBLICAT Dijous, 18.02.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament, a través de les àrees de Promoció Econòmica i Benestar Social, i la Fundació Els Garrofers, han preparat per al pròxim dimarts, 23 de febrer, una sessió informativa que, amb el títol d' Atenció a les persones, una ocupació de qualitat, vol explicar l'oferta laboral del centre Els Garrofers.

La sessió es farà a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits a les 7 de la tarda. Des de l'Àrea de Promoció Econòmica s'ha avisat tots els usuaris de la borsa de treball que estan interessats a optar a una de les més de 60 places laborals que tindrà la nova residència.

La important demanda i l'interès que aquesta obertura ha generat en els demanants de feina, ha motivat la celebració d'aquesta jornada. Es tracta d'una excel·lent oportunitat per explicar publicament com funcionarà en l'aspecte laboral Els Garrofers.

L'atenció a les persones amb discapacitat és avui un dret i l'obertura de serveis especialitzats per oferir-los suport a l'hora de desenvolupar les seves activitats de la vida diària, és una oportunitat social i econòmica molt important. Canet comptarà, ben aviat, amb un d'aquests serveis, que és el que s'oferirà des dels Garrofers. Per les seves característiques, el centre serà un referent al país.

Estudis duts a terme recentment a la nostra comarca, avalen el fet que els serveis d'atenció a les persones és un dels sectors amb més potencial de creixement i que més ràpid pot generar llocs de treball de qualitat i sostenibles a llarg termini.

A la sessió de dimarts que ve, s'explicarà quin és el tipus de perfil professional que es busca per aconseguir prestar el servei òptim que el centre necessitarà.

Atenció a les persones, una ocupació de qualitat
Sessió informativa sobre els llocs de treball dels Garrofers
Dimarts 23 de febrer de 2010
19.00 hores
Aula Magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt
Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^