ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Generalitat, Ajuntament i Comediants, signen el conveni de col·laboració per al Batxillerat
PUBLICAT Dilluns, 25.01.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Signatura conveni Batxillerat Arts Escèniques

Divendres passat va tenir lloc, a l'Ajuntament de Canet de Mar, la signatura del conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament i l'empresa Comediants, per a la utilització de les instal·lacions de la cúpula per dur a terme activitats docents de l'alumnat de Batxillerat en la modalitat d'arts escèniques, música i dansa.

Jaume Graells Veguin, director general de l'Educació i el Batxillerat, és qui signava el conveni en nom de la Generalitat. Va venir acompanyat de responsables dels Serveis Territorials d'Educació, encapçalats pel seu director, Josep M. Fernández Coromines.

Després de la signatura es va fer una visita a les instal·lacions de Comediants.  La regidora d'Educació, Sílvia Tamayo i el director de l'Institut Lluís Domènech i Montaner, Ferran Casanovas, centre on s'imparteix el Batxillerat, van acompanyar-los. Van poder visitar, guiats per Jaume Bernadet els diferents espais de la Vinya, començant per la cúpula, on els alumnes fan les classes pràctiques.

Visita del director general de l'Educació Bàsica i el Batxillerat La jornada va acabar amb una visita als nois i les noies del Batxillerat, que estaven fent classe a l'Institut. Allà van poder intercanviar impressions. Els alumnes van traslladar a les autoritats les seves propostes i peticions de millora i el director general els va agrair la franquesa i els va parlar de l'esforç i de les ganes amb què s'està treballant, tant des de la Generalitat, com des de l'Ajuntament i des del propi Institut per impartir aquesta modalitat de Batxillerat a Canet.


El conveni

El conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació, l'Ajuntament de Canet de Mar i Comediants, SA, per a la utilització de les instal·lacions de la cúpula per dur a terme activitats docents de l'alumnat de Batxillerat de la modalitat d'Arts, via arts escèniques, música i dansa, s'ha signat per dos cursos, l'actual (2009 - 2010) i el que ve (2010 - 2011).

L'Institut Lluís Domènech va ser un dels centres escollits  per la Generalitat per dur a terme aquesta modalitat de Batxillerat. Actualment hi ha una trentena d'alumnes estudiant-lo a Canet.

Tot ha estat possible gràcies a l'interès manifestat per tots els agents educatius del municipi, que van pressionar perquè s'impartís el Batxillerat d'Arts a Canet. Es tracta d'un dels objectius del projecte ESCENA, projecte creat per l'Institut Domènech i Montaner, el col·legi Yglesias, l'Escola Universitària d´Enginyeria Tècnica de Teixits de Punt, Comediants, l'Escola de Música de Canet, els Serveis Educatius de l´Alt Maresme, ciutadans particulars vinculats al món de les arts escèniques, la música i la dansa i l'Ajuntament de Canet, i que vincula l'ensenyament local amb el món del treatre i la difusió cultural en general que tant importants han estat sempre per Canet de Mar.


Dossier Projecte ESCENA

Projecte ESCENA

Fitxer: dossier_final_escena.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 1.53 MB

^