ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició d'imatges orgàniques fetes pels alumnes de Canet
A la Sala municipal
PUBLICAT Dimecres, 20.01.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cartell exposició arts orgàniques

Aquest gener, fins al dia 31, podeu veure exposades a la Sala municipal d'exposicions, les imatges orgàniques que han elaborat alumnes de primària i de secundària de centres docents de Canet, per participar així en la campanya de Medi Ambient l'Art de separar l'orgànica.

Hi podeu anar els dimarts i els dijous de 17.00 a 18.30 hores. Hi ha 108 obres, de les quals s'han escollit 31 finalistes i una obra guanyadora, que ha estat la del nen Óscar Pedrero de 3r de primària del Col·legi Yglesias.

Els cursos participants han estat 3r i 5è de primària i 2n d'ESO i els centres docents, el CEIP Turó del Drac, el Col·legi Yglesias i l'IES Lluís Domènech. Els alumnes havien de preparar obres treballant la matèria orgànica mitjançant expressions artístiques com la pintura, el dibuix amb ceres i la fotografia. L'obra guanyadora es convertirà en la imatge del Festival de les Arts Orgàniques que s'està preparant de cara al mes de març i s'apliarà als diferents elements de difusió de la campanya.

Tot plegat s'emmarca a la campanya l'art de separar l'orgànica, iniciada al setembre passat i que té per objectiu no només reforçar la participació ciutadana en la separació correcta de la matèria orgànica, sinó també fer-la partícip de les activitats lúdiques i educatives que s'han preparat.

^