ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Yves Chapon redactarà el projecte de programació de l'Odèon
PUBLICAT Dimarts, 11.11.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Yves Chapon, arquitecte redactor del projecte d'usos de l'Odèon

La Comissió de seguiment de l'Odèon, ha mantingut aquest dimarts, una reunió de treball amb Francesc Vila, director de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona i amb Yves Chapon, arquitecte contractat per l'ODA per realitzar l'estudi de programació de l'Odèon.

Yves Chapon, amb una llarga trajectòria en la redacció de projectes d'aquest tipus, serà qui redactarà el projecte d'usos de l'equipament cultural i que es defineix com estudi de programació.

A la reunió de treball, que s'ha allargat tot el matí, hi eren presents, per part de l'Ajuntament, l'alcalde Joaquim Mas, el regidor de Cultura Òscar Figuerola i la coordinadora de l'Àrea de Cultura, Mercè Valls. De l'Associació Cultural Plataforma Odèon hi havia el seu president, Jordi Sisquella i Quirze Planet. I per part de Comediants, hi ha assistit Joan Font.

La Comissió ha explicat a Yves Chapon i a Francesc Vila,  què és vol que sigui l'Odèon i en quines opcions de funcionament i de gestió s'està pensant.
La Comissió, ha deixat molt clar que l'Odèon no només ha de ser un teatre, sinó que la seva funció principal és la de dinamitzador cultural de Canet i de la comarca. De fet, tal i com marca el Pla de Futur de Canet, la revitalizació del centre històric és una prioritat governamental i actuacions com la reurbanització de les rieres o la recuperació de l'emblemàtic equipament van en aquesta direcció.

La Comissió els ha facilitat tota la documentació sobre la història de l'Odèon i sobre l'activitat cultural a Canet, per facilitar la redacció del projecte.

Després de la reunió mantinguda a l'Ajuntament, el grup s'ha desplaçat fins a l'Odèon, per poder veure de primera mà l'estat actual de l'edifici.

És previst que el projecte estigui redactat en el termini de mig any. Durant aquest temps, la Comissió continuarà amb les seves tasques de seguiment del projecte i de recerca de fonts de finançament extramunicipals. 

Foto: Arxiu Municipal
Informació publicada el 12 de novembre de 2003

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^