ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Promoció Econòmica presenta el portal canetdemaronline
Dijous 3 a l'Escola de Teixits
PUBLICAT Divendres, 27.11.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge del web canetdemaronline

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol impulsar la utilització de les noves tecnologies dins el món empresarial i promoure i reforçar la presència a la xarxa dels comerços, empreses, indústries i professionals del nostre municipi. No cal dir que el fet de potenciar la presència a la xarxa i utilitzar eines on line a nivell publicitari és un factor clau per al bon desenvolupament socioeconòmic del nostre municipi.

Partint d'aquest fet, s'ha gestat el projecte canetdemaronline que s'emmarca dins del portal supramunicipal Maresme online. Aquest  projecte té com a objectiu principal esdevenir una eina per comunicar-vos, per explicar qui son, què fan, on estan i quines son les característiques específiques i els trets diferenciadors dels negocis locals.

La presentació d'aquest projecte tindrà lloc el pròxim dijous 3 de desembre a les 20.30 h. a l'Aula Magna de l´Escola de Teixits de Punt, on l'empresa Grupo Ares farà una explicació detallada del seu funcionament i atendrà tots els dubtes i suggeriments dels empresaris i comerciants de Canet. I des de la Regidoria de Promoció Econòmica es comentarà el finançament del projecte.

^