ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vint-i-set empreses volen fer les obres del Polígon de Canet
PUBLICAT Dimarts, 04.11.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest és el nombre d'empreses que s'han presentat al concurs per a les obres d'urbanització del Polígon Industrial de Canet de Mar.

pliques d'obresAquest dimarts 4 de novembre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, ha tingut lloc l'obertura de les pliques presentades al concurs per a les obres d'urbanització del sector U7 "industrial". Les empreses han presentat una proposta tècnica i una proposta econòmica que faran decantar la mesa de contractació per una d'aquestes empreses.

El tipus de licitació, que és l'import màxim del cost de les obres, és de 5.419.124,07 euros. Pel que fa a la proposta tècnica es valoraran aspectes com les millores al projecte, la capacitat de manteniment i servei i la composició de l'equip tècnic de l'obra.

La mesa de contractació està formada per l'alcalde, Joaquim Mas, per la tinenta d'alcalde d'Urbanisme Ibis Puig, pel tinent d'alcalde d'Obres i Via Pública Rafel Dulsat, pel secretari i per l'interventor de l'Ajuntament, per l'arquitecte municipal i per la secretària de la mesa.

La mesa sol.licitarà als Serveis Tècnics municipals una valoració dels projectes. A partir d'aquesta valoració, proposarà al Ple de la corporació l'adjudicació de l'obra a una de les empreses presentades.

El mateix procediment se seguirà per a la direcció facultativa de l'obra, de la qual s'obren les pliques aquest dimecres 5 de novembre. L'òrgan de contractació però, és en aquest cas la Comissió de Govern i no el Ple. El tipus de licitació per a la direcció facultativa és de 99.559,73 euros i s'han presentat 13 projectes.

La previsió és que les màquines puguin començar a treballar al Polígon Industrial de Canet al gener de 2004.

A la imatge: Obertura de pliques de les obres d'urbanització. //Arxiu municipal

Informació publicada el 5 de novembre de 2003

^