ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació dóna suport a la rehabilitació de Can Pinyol
A l'edifici s'hi ubicaran diverses dependències municipals
PUBLICAT Divendres, 31.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Il.lm. Sr. Jordi Labòria, diputat president de l'Àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, ha visitat Canet aquest divendres 31 d'octubre.

Visita J Laboria per reformes de Can Pinyol


El diputat ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcalde Joaquim Mas i per la tinenta d'alcade d'Urbanisme, Ibis Puig. El motiu de la visita era conèixer de primera mà l'estat del projecte de les reformes a l'edifici de Can Pinyol, on s´hi han d'ubicar diverses dependències municipals.

Posteriorment, han anat fins a Can Pinyol, acompanyats de tinent d'alcalde d'Obres i Via Pública Rafel Dulsat, de l'arquitecte municipal Joaquim Ginesta i de l'enginyer municipal Antonio Mateos.

Els tècnics han explicat l'estat actual de l'edifici i quines reformes queden encara per fer. Can Pinyol és al carrer Vall i té una superfície de 1.200 m2, dividits en planta baixa, tres plantes pis i un terrat.  L'Escola Taller Maresme II, hi ha estat treballant durant dos anys, i ha fet una important tasca de rehabilitació. Encara resten, però, molts treballs d'adequació perquè s'hi pugui traslladar part de l'Ajuntament.

Visita J Laboria per reformes de Can Pinyol


Polítics i tècnics escolten les explicacions de l'arquitecte municipal

En concret, és previst que s'hi ubiquin els Serveis Tècnics municipals i els departaments d'Hisenda, Estadística, Recursos Humans i Promoció Econòmica.

A part de les feines de construcció, bàsicament d'acabats, s'hi ha d'instal.lar el sistema de climatització i tota la part elèctrica i d'adaptació a les noves tecnologies. El pressupost estimat del projecte és de 800.632 euros.

Ajuntament i Diputació estudiaran ara en quina mesura és possible el suport econòmic de l'ens provincial en aquest projecte. De moment, des de Diputació s'ha pres el compromís de fer l'estudi de programació per a la ubicació dels diferents serveis i, un cop fet i consensuat amb les parts interessades, la mateixa Diputació en realitzarà el projecte executiu.


Fotografies: Arxiu Municipal


Informació publicada el 31 d'octubre de 2003

^