ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Surt al carrer un nou número del butlletí d'informació municipal
Viure Canet, número 28
PUBLICAT Dimecres, 14.10.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquesta setmana s'està repartint per Canet un nou número del butlletí d'informació municipal Viure Canet. És el que fa 28 i és el primer que editem en paper reciclat.

S'ha variat el disseny, per fer-lo més actual i acostar-lo a un estil més periodístic. En la informació segueix essent molt important la imatge, que continua prenent protagonisme al text. Tot i així procurem que qui el llegeixi pugui treuren una informació completa i suficient.

Com que les edicions del Viure Canet són reduïdes (4 a l'any), us recomanem que aneu actualitzant la informació referent a totes les àrees i els serveis municipals, a través del nostre web.

En aquest número 28 ens hem centrat en la segona Fira Mercat Modernista, que s'ha celebrat aquest setembre. També hem agrupat en un sol document, informació de tota l'oferta formativa d'aquest curs que acabem d'encetar. Altres continguts són el Pla de Salut comunitària, l'inici del procés participatiu per definir l'Agenda 21 local, els premis de la segona Nit de l'esport i les exposicions culturals que ens han visitat aquest final d'estiu. La contraportada l'hem dedicat aquest cop a explicar el conveni que signarem amb el Síndic de Greuges perquè aquesta institució pugui venir a Canet i atendre directament les queixes i les consultes ciutadanes. 

Viure Canet número 28

Llegiu-lo complet a través d'aquest enllaç

Fitxer: viure_canet_28.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.74 MB

^