ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet ja té els terrenys per al nou CAP al centre del poble
PUBLICAT Dimecres, 29.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Conveni CAP 2003

El Diputat-President de l'Àrea de Govern Local de la Diputació de Barcelona, l´Il.lm. Sr. Joan Rangel i l'alcalde de Canet de Mar, l´Il.lm. Sr. Joaquim Mas, han signat aquest matí el conveni de cessió dels terrenys per al futur CAP, aparcament i plaça pública al centre de Canet.


Es tracta de la cessió del dret de superfície del pati de l´Escola de Teixits de Punt per a construir-hi una plaça, un nou Centre d'Assistència Primària i un aparcament subterrani.

La cessió del dret de superfície ha de permetre:

  • Construir un aparcament subterrani de 203 places dins del context de remodelació del centre de Canet, que ha de permetre donar més espai als vianants. Aquest aparcament tindrà un cost de prop de 2.196.000 euros i està previst que sigui construït i gestionat per un operador privat.

  • Construir una plaça pública de 4.700 m2 a sobre de l´aparcament en ple centre del poble on hi ha pocs espais públics amplis. La nova plaça disposarà d´una zona de jocs infantils, una zona d´estada i punt de trobada davant del CAP i una esplanada polivalent per activitats diverses, equipada amb una zona d´escenari arbrat en jardineres mòbils per a  adaptar-la a les diferents activitats que pugui acollir. El cost previst és de 843.000 euros.

  • Ubicar el futur Centre d´Assistència Primària que ha de substituir l´actual, que ha quedat petit per les necessitats del municipi i que ha de permetre una millor assistència en una ubicació molt cèntrica. El nou CAP tindrà una superfície de 1.350 m2 i un cost estimat de 1.215.000 euros.

Signatura del Conveni CAP 2003


Joan Rangel i Joaquim Mas amb el secretari de l'Ajuntament de Canet, Marcel.lí Pons. Foto: Arxiu Municipal


Informació publicada el 29 d'octubre de 2003

^