ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una exposició sobre el llegat dels indians visita Canet
Cuba a Catalunya
PUBLICAT Divendres, 21.08.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cartell exposició sobre Cuba

Divendres 28 d'agost s'inaugura, a les 7 de la tarda a la Casa museu Domènech i Montaner, l'exposició Cuba a Catalunya. El llegat dels indians.

L'exposició l'organitza l'Àrea de Cultura i parteix d'una idea de dues periodistes, Tate Cabré i Mireia Olivé, que l'han pensada per reforçar, a través d'imatges i textos divulgatius, l´intens llegat cultural i
patrimonial que Catalunya va rebre de l´aventura d´ultramar i molt especialment de Cuba.  L'exposició f'orma part d'un projecte més extens sobre aquest tema. Per dur-lo a terme s'ha fundat el Cercle d´Amistat Catalunya – Cuba, una associació cultural que té com a finalitat promoure els estudis de les relacions entre Catalunya i Cuba i promoure també trobades, viatges i tota mena de publicacions que difonguin aquesta relació.

Entre les activitats que duen a terme hi ha conferències, sortides com ara la passejada per la Barcelona dels indians, i caps de setmana per la ruta nord dels indians (Lloret - Sant
Feliu de Guíxols - Begur) o per la ruta sud (Sitges - l´Arboç - Cambrils - Xerta).

Cuba a Catalunya. El llegat dels indians és també el títol d'un llibre de recerca de la periodista i fotògrafa Tate Cabré sobre la gran herència cubana i la seva actual vigència al Principat.

L'exposició, que es podrà veure a partir del 28 d'agost, es quedarà a Canet fins al 24 de setembre. Això vol dir que formarà part de les exposicions que podrem veure durant la Fira Mercat Modernista de l'11, 12 i 13 de setembre.

La inauguració del divendres comptarà amb l'actuació musical del grup d'havaneres La vella Lola i se servirà cafè perfumat amb rom als assistents.

^