ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
2a fase de les obres de la riera Gavarra
PUBLICAT Dimecres, 29.07.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Un cop acabada la 1a fase de les obres de millora de la riera Gavarra,  la 2a fase comença el 6 d'agost.

Per aquest motiu, el  trànsit de la zona es veurà alterat d'aquesta manera:

Nous accessos 2a fase riera Gavarra

- Estarà tancat el pas de vehicles a la riera Gavarra des de la ronda Sant Elm fins al carrer Xaró Baix. L'accés als vianants només quedarà restringit a la zona on s´estiguin fent les obres.

- La riera Gavarra es podrà travessar amb vehicle pel carrer Lleida/Verge del Carme, direcció carrer Lluís Domènech i Montaner.

- Es canviarà el sentit dels carrers Vall i Ample. Es podrà entrar des de la carretera N-II i arribar fins a les rieres Buscarons i Sant Domènec. Estarà prohibida l'entrada a la riera Gavarra des del carrer Ample.

- Per accedir a l'aparcament de la plaça Universitat i al CAP s´haurà d´entrar pel carrer Miramar -pujada Rodalera-, agafar el carrer Girona i després el Xaró Baix (els carrers Girona i Xaró Baix canvien de sentit). Aquest accés serà exclusiu per turismes.

- Per facilitar la circulació no es podrà estacionar als carrers Lluís Domènech, Àngel Guimerà i Verge del Carme.

Zones de càrrega i descàrrega

Nous accessos 2a fase riera Gavarra comerciants

- Els transportistes que necessitin carregar i descarregar podran entrar pel carrer Vall i el carrer Ample i arribar fins a la riera Sant Domènec i l'inici de la riera Buscarons.

- Quan s'obrin a la circulació, els carrers transversals a la riera Gavarra (Verge de Montserrat, Verge del Carme i Àngel Guimerà) tindran el sentit de circulació cap al carrer Lluís Domènech i Montaner.

^