ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una protectora local té cura dels gats de carrer
PUBLICAT Dilluns, 13.07.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
APAC - Ajuda pels animals de Canet

L'APAC és el nom de l'entitat local que s'ha creat per tenir cura de les colònies de gats de carrer. El problema dels gats abandonats a la via pública fa temps que s'arrossega. I Canet no n'és una excepció.

L'Ajuntament ha fet campanyes periòdiques per demanar a la població que no els doni menjar, ja que, llavors no hi ha control de la seva proliferació i augmenten en nombre de gats i en malalties que contrauen.

Ja fa temps que, de manera particular, un col·lectiu local tenia cura dels gats al carrer. Ho feien de manera voluntària i anònima. Ara, gràcies a l'ajut de l'Ajuntament, a través de l'Àrea de Sanitat, s'han pogut constituir com a entitat i se'ls ha pogut trobar un espai adequat per ubicar-hi la colònia de gats. Es tracta d'un petit indret darrere la Deixalleria. Allà hi ha els gats que s'han recollit al carrer, se'ls ha portat al veterinari per desparasitar-los i esterilitzar-los. Ara ja en tenen un centenar i demanen la col·laboració ciutadana perquè no se'ls doni menjar al carrer. També ofereixen la possibilitat d'adoptar animals, fer-se socis de la protectora o donar material pels gats (mantes, estris, joguines ...).

El contacte el podeu fer a través del telèfon mòbil 635 57 84 05 (Maria) o a través de l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament.

^