ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Concert en benefici del centre de persones amb discapacitat Fundació Els Garrofers
PUBLICAT Dilluns, 01.06.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell concert garrofers 2009Aquest proper 14 de juny a les 19.00 hores al pati de la Casa Roura, la Fundació els Garrofers ha organitzat un concert en benefici de la residència de disminuïts Els Garrofers.

El concert porta el nom de  Flautes, virtuosisme i belcanto. Recital per a dues flautes i piano

I serà interpretat per: Claudi Arimany (flauta), Alan Weis (flauta) i  Alan Branch (piano)

L'entrada val 30 euros. Al final del concert se servirà un refrigeri als assistents. Venda de tiquets a Llibreria Traços, riera Buscarons 43 i Punt Clau, riera Gavarra 75.

Per donatius a benefici del centre Els Garrofers s´habilita la Fila cero. Ingressos al compte: 2100 0037 10 0200407342


La residència s'està construint a la part alta del Grau, al carrer Joan Oms. La cessió dels terrenys ha estat a càrrec de l´Ajuntament. Per a què això fos possible, primer es va haver de constituir la fundació davant de notari perquè constés al registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya. Així la cessió va poder fer-se de forma gratuïta. El terreny cedit té una extensió de 5.000 metres quadrats. S´han aconseguit 1.800.000 euros de la Generalitat de Catalunya per cobrir part de les despeses de la construcció, la resta es farà amb finançament bancari.

La fundació té patrons municipals, entre ells l´alcalde, i patrons no municipals, l´associació Terra i Cel.

La fundació té com a objectiu primordial defensar els drets i la dignitat de les persones amb discapacitats per a millorar la seva qualitat de vida. La seva finalitat és construir el centre Els Garrofers.

L´empresa que portà els treballs de construcció és Construccions Cots i Claret i l´arquitecte director, David Sáinz Viladecans. El novembre de 200 8 es va signar l´inici d´obres i al mateix mes es va fer la festa de la col·locació de la primera pedra.

Informació relacionada
La Generalitat satisfarà les quantitats econòmiques establertes
Ens hi acompanya la consellera Carme Capdevila
La Fundació Els Garrofers estarà al capdavant d'aquest projecte
^