ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Q-Ral ens porta de concert a Arenys de Munt
Els joves tenen una cita aquest divendres a la nit
PUBLICAT Dimarts, 12.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Q Ral

Aquest divendres dia 15 de maig, en el marc del projecte Q-ral impulsat per les Àrees de Joventut d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d´Estrac i Canet de Mar, se celebra un concert a l´Escorxador d´Arenys de Munt, on actuaran grups novells de les quatre viles.

El concert començarà a les dotze de la nit i hi actuaran els grups:

  • Kuo Band
  • Climax
  • Black Sheep (grup de Canet)
  • Steelwar

Per facilitar l´assistència dels joves dels municipis i per promoure una mobilitat segura de nit, les àrees organitzadores han habilitat un bus gratuït d´anada i de tornada als diferents municipis.

De Canet, el bus sortirà cap a les 23.50 hores des de la parada de Comediants. El bus de retorn sortirà a les 03.00 hores des de l´Escorxador d´Arenys de Munt. (Es prega puntualitat)

Per poder accedir al bus cal que els joves s´apropin al Punt d´Informació de Vil·la Flora i omplin la butlleta d´inscripció del carnet del Territori Q-ral, que facilitarà l´accés als busos que s´habilitaran també per les Festes Majors. En el cas dels menors d´edat, la butlleta d´inscripció haurà d´anar acompanyada de l´autorització corresponent (que es facilitarà en el Punt d´Informació).


Descarrega´t el díptic del concert
Enllaç amb el web del Q-ral
Enllaç del bloc de l´Àrea: www.canet-jove.blogspot.com
Facebook de Canet Jove
Fotolog de l´Àrea

^