ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Batxillerat d'arts escèniques, música i dansa a Canet de Mar
PUBLICAT Dimarts, 12.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Estudiants a l'EUETTP

A partir del dia 11 maig i fins al 22 de maig els alumnes que enguany acabin 4t d'ESO i l´aprovin ja poden  fer la preinscripció al Batxillerat d'arts escèniques, música i dansa, un nou itinerari del Batxillerat artístic.

Institut Lluís Domènech i Montaner ha estat escollit pel Departament d´Educació i serà l´únic de la nostra zona que oferirà aquesta nova modalitat de Batxillerat.  Aquesta elecció ha estat possible gràcies a l´interès que va manifestar en el seu moment el mateix institut i la implicació de diferents agents del municipi que es van reunir en una comissió de treball per impulsar el que s'ha anomenat com a Projecte ESCENA.

La comissió, formada per l'Institut Domènech i Montaner, el col·legi Yglesias, l'Escola Universitària d´Enginyeria Tècnica de Teixits de Punt, Els Comediants, l´Escola de Música de Canet, els Serveis Educatius de l´Alt Maresme, ciutadans particulars vinculats al món de les arts escèniques, la música i la dansa i l´Ajuntament de Canet, proposa al Departament d´Educació que s´aprofiti els recursos que ja tenim al municipi i la vinculació d´aquest al món de la música i del teatre per desenvolupar un projecte més ambiciós d´estudis relacionats amb el teatre, la música i la dansa, del qual el Batxillerat d´arts escèniques, música i dansa, és el primer pas. 

De cara al pròxim curs, és prevista la signatura d´un conveni de col·laboració entre Els Comediants, l´IES Domènech i Montaner i l´Ajuntament de Canet de Mar que ha de facilitar la col·laboració entre aquestes tres organitzacions.

El Batxillerat d´arts escèniques, música i dansa inclou aspectes relacionats amb les arts escèniques, com ara la història, l'anàlisi i l'estètica musical, com també l'estudi del món audiovisual. L'objectiu d'aquesta nova modalitat és oferir una via adaptada a aquells alumnes que desitgin obrir-se expectatives d'estudis professionals relacionats amb la música, la dansa i les arts escèniques, un camp que ha estat tradicionalment absent del nostre sistema educatiu.


Dossier Projecte ESCENA

Projecte ESCENA

Fitxer: dossier_final_escena.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 1.53 MB


Canal Català Maresme entrevista el cap d'estudis de l'IES.

^