ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inauguració de les jornades getting contacts!
PUBLICAT Dimarts, 03.03.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Dimarts de la setmana passada es van inaugurar les Jornades de cooperació empresarial Getting contacts!©. Va ser en un acte a l'Ateneu de Caixa Laietana de Mataró al qual van assistir més de 250 persones.

Jornades getting contacts Una conferència del Dr. Joan Tugores, titulada L'economia catalana enfront de la crisi: reptes i fonaments per a una recuperació, va donar el tret de sortida a les entrevistes entre empresaris de la comarca. En aquesta primera trobada han participat 150 empreses, professionals i comerciants que s'han entrevistat, cadascun d'ells, amb 4 contactes útils. Entrevistes individuals d'un en un, per detectar possibles sinèrgies que poden fer profitosa la seva relació en base al qüestionari que han omplert a través del web del projecte (www.gettingcontacts.com).

Les inscripcions per a la resta de jornades continua oberta i cada dia augmenta el nombre d'inscrits. Ja hi ha 300 empreses apuntades. Les jornades continuaran durant el mes de març a les 7 localitats impulsores del projecte. A Canet es farà el dia 17 de març a l'Escola de Teixits.

Enllaç amb la notícia apareguda a Televisió de Catalunya

més informació


Jornada 17 de març a Canet:
Avís: Fem obres a la riera Gavarra. Per accedir al centre hi ha desviacions de trànsit. Llegiu la informació que hem publicat sobre les obres. Hi trobareu el plànol d'accés al centre.

^