ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna la tensió al plenari municipal: Les obres a les rieres i el seguiment de Odèon renoven l´enfrontament entre el govern i l´oposició
PUBLICAT Dimecres, 24.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Dilluns es va celebrar el Ple Extraordinari sol·licitat per la Plataforma Independent de Canet (PIC). El ple es va caracteritzar per un l´ambient tens i el encreuament constant d´acusacions entre oposició i  el que vam poder tornar a comprovar és que l´única oposició que es fa en aquest poble es basa en insults i desacreditacions personals que traspassen en tot moment l´estricta política. Cap dels punts que proposava el PIC per votació van ser aprovats, tot i haver un empat quant a regidors d´equip de govern i de l´oposició a causa de la falta del regidor socialista Joan Fuentes. El motiu és que en les votacions, l´alcalde va exercir el seu vot qualitatiu.
Els primers punts de l´ordre del dia feien referència a les rieres de Canet. La PIC començar dient que les rieres són l´obra més important que es farà a Canet durant molts anys i va demanar la convocatòria amb caràcter d´urgència de la Comissió de seguiment les rieres. A més, l´oposició també va fer referència a l´aiguat de finals d´agost i va acusar l´Ajuntament i, en especial, als regidors d´Urbanismes i Obres i Serveis a qui van qualificar d´incompetents, de no haver vigilat prou l´execució de les obres.
Durant la contesta, l´alcalde Joaquim Mas va advertir que el problema de Canet no és un cas aïllat i que en més d´una ocasió s´han reunit amb els veïns de les rieres. Per la seva banda, la regidora d´urbanisme, Ibis Puig, va amonestar durament l´oposició dient-los que el fet de criticar sempre la feina de l´equip de govern demostra que la PIC no sap fer oposició.
Un altre dels temes que va ocupar bona part del ple va ser el de Odèon. L´oposició demanava informació sobre els esdeveniments relacionats amb aquest edifici des de la seva adquisició fins a l´actualitat. Després de l´exposició del regidor de cultura, Òscar Figuerola, el portaveu de la PIC, Pere Serra, va criticar la composició de la recentment creada comissió de seguiment de Odèon (formada per representants de l´Ajuntament, de l´Associació Cultural Plataforma Odèon i per Comediants). Segons Serra, en aquesta  comissió no és prou plural i, a més, no hi hauria d´haver representants dels Comediants perquè aquests són membres d´una entitat privada amb ànim de lucre. El regidor de cultura va explicar que hi ha molts pobles que sol·liciten els serveis de Comediants per a projectes culturals i que a Canet aquests s´han ofert gratuïtament a col·laborar.


Canet al dia del dimarts 23 de setembre de 2003

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^