ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Propostes per la reducció de residus
PUBLICAT Dimarts, 25.11.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En motiu de la setmana de la reducció de residus a Catalunya del 22 al 30 de novembre de 2008, promoguda per l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Canet de Mar ha intensificat les accions emmarcades a la Campanya de reducció de residus A Canet, - és +. Així a partir de dimecres trobareu en forns de Canet bosses de roba per portar-hi el pa. També us recordem que ja podeu venir a buscar la bossa de roba per la compra i els adhesius (voluntaris) per les bústies de no publicitat. També durant aquesta setmana s'està acabant de repartir el tríptic i imant pels habitatges i el material de divulgació per comerços.

Us recordem la importància de les 3 Rs: reduir, reutilitzar i reciclar.

A Canet estem fent molt bé el reciclatge (al voltant d'un 60% de recollida selectiva) mantenint-nos entre els municipis amb una millor recollida selectiva de tot Catalunya i d'Espanya.

També reutilitzem, als mercats d'intercanvi i de venda de segona mà: recordeu que el proper és després de Reis, l'11 de gener de 2009. I volem reutilitzar a la deixalleria: hi construirem una ampliació per guardar material reutilitzable.

I ara, comencem a parlar sense embuts de la importància de reduir els residus i a fer accions en el marc de la campanya A Canet, - és +. Com veieu a Canet creiem amb les 3 Rs i amb la gestió sostenible dels residus.

^