ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Asfaltament ronda Sant Jordi
PUBLICAT Dimecres, 22.10.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El dijous 23 d'octubre es farà l´asfaltament de la ronda Sant Jordi,  i el dilluns 27 d'octubre es procedirà a realitzar la senyalització vial del mateix tram. Ja només quedarà arreglar l´interior de la nova rotonda per poder donar per acabat el primer tram de les obres d´interconnexió de les xarxes d´abastament d´aigua.

Al juny van començar les obres per col·locar la canonada que unirà les xarxes d´abastament d´aigües del Maresme Nord i Aigües del Ter-Llobregat. Aquesta connexió de xarxes servirà per a què el nostre municipi millori el subministrament d´aigua que havia arribat a ser deficient en moments puntuals com a conseqüència del mal estat de les canonades.

Per poder fer l´asfaltament de la via es mantindran els desviaments de trànsit rodat que s´han realitzat mentre duraven les obres de la mateixa ronda Sant Jordi.

Al mateix temps que s´acaba aquest primer tram, han començat les obres del segon tram entre Canet i Sant Pol, aquestes obres han estat adjudicades a la unió temporal d´empreses formada per Sorea i Emcofa. Les obres han començat pel tram rural entre Canet i Sant Pol.

Per veure informacions relacionades:  Inici de les obres del segon tram de la interconnexió d'abastament d'aigua Canet-Santa Susanna o Obres d´interconnexió de xarxes d´abastament del Maresme nord i Aigües Ter-Llobregat

^