ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
A Canet, - és +
Campanya de l'Àrea de Medi Ambient
PUBLICAT Dijous, 16.10.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

campanya menys és mésL´Àrea de Medi Ambient de l´Ajuntament està duent a terme una campanya per prevenir la generació de residus al municipi. Aquesta campanya porta l´eslògan de A Canet, - és +

No només hem de recollir selectivament els residus que generem per a què l´entorn i la qualitat de vida s´incrementin, també hem d´intentar reduir aquest residus. La campanya A Canet, - és + vol fer-nos reflexionar i donar-nos idees per aconseguir aquesta reducció.

Seran propostes útils per a desenvolupar en qualsevol àmbit de la nostre vida –a casa, als comerços, a la feina a l´escola...-, és per això que el projecte s´ha centrat en quatre eixos comunicatius: la ciutadania, els comerços, els centres d´ensenyament i la gestió de municipis i oficines.

Les informadores ambientals estan fent visites als comerços de Canet de Mar  durant el mes d´octubre per informar de les actuacions que es podem fer per reduir els residus.

Altres actuacions previstes són: el lliurament de material d´informació a tots els habitatges, distribució de material de difusió en els equipaments municipals, distribució i difusió de material educatiu per a les escoles.

Es distribuirà material com bosses de roba per anar a comprar el pa, bosses de roba generals per evitar les bosses de plàstic i adhesius per a les bústies de no publicitat.

Generant menys residus tindrem més qualitat de vida. I això només  ho aconseguirem  amb la col·laboració activa de tota la població, element fonamental per a aconseguir aquest projecte.

^