ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Cançó +d6: Refugi
Cançons amagades
PUBLICAT Dimecres, 24.09.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Refugi - Canet CançóRefugi és el nou projecte d´en Joan Reig (Els Pets – Mesclat) i en Joan Pau Chaves, pianista d´una gran experiència, que d´entre altres formacions, des de fa una colla d´anys, toca amb Els Pets. Juntament amb dos músics més, en Dani Peña, al contrabaix i en Pep Solà, a la bateria, també amb un important bagatge darrera seu, han completat la formació que ara us presenta aquest espectacle de petit format anomenta “Cançons amagades”.

REFUGI neix de la voluntat de llevar d´algun racó del temps, un repertori de cançons amagades en el polsós calaix de la memòria i treure-les a la claror, tot posant-les un vestit nou perquè tornin a fer goig i puguin enamorar les noves generacions.

En aquest recital hi podreu escoltar, amb uns arranjaments exquisits, una selecció de l´extens repertori d´artistes del moviment que durant les dècades dels anys 60 i 70 es va anomenar La nova cançó i que va ser dels més importants de la cultura catalana de tots els temps. Els més grans podran recordar i els més joves descobrir unes cançons amb un valor artístic i testimonial altíssim.

Per veure tota la programació de la 7a edició del Canet Cançó +d6 cliqueu aquí

^