ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Claudio Gabriel Sanna i Rall trio
Terrer meu... nou disc
PUBLICAT Dimecres, 24.09.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Claudio SannaEl concert neix de la col·laboració entre el cantant, recercador i compositor de L´Alguer, Claudio Gabriel Sanna, i dos músics catalans, Andreu Ubach i Josep Maria Cols. El repertori està constituït de antigues balades i cançons d´autor en català de l´Alguer, l'única ciutat de llengua catalana d´Itàlia.

La música de Claudio Gabriel Sanna i Rall trio és indissociable de l'Alguer i és com la seva ciutat: única i original, popular i refinada, híbrida barreja secular de cultura sarda, italiana, àrab i catalana, enriquida de totes les diverses influències mediterrànies que pot rebre una ciutat de mar.

Un nou disc per aquest 2008, Terrer meu, on l´autor deixa provisionalment de banda el treball de recuperació i recreació de la tradició que ha dut a terme amb el grup Càlic, i ens presenta les seves noves cançons.

Ens parla del seu Terrer, en tots els sentits: dels seus territoris musicals i culturals i de la terra on ha nascut, L´Alguer, la Sardenya i la seva gent.

A través de petites històries de personatges, gent comú, fets i acudits del poble català d'Itàlia, Claudio Sanna, en aquesta fase de cantautor, ens parla de porcions de vida quotidiana, problemes d´extrema actualitat, en una varietat de temes que, amb molta ironia, afronten arguments que van de la recerca de una casa, amb L´esfractat, a la necessitat d´expressar un amor homosexual, amb Viola, a l´improbable viatge de un català mai content, amb Aió… però!, passant per la vida de un senyor que, sense més feina, s´ha quedat a casa a fer neteja, amb L´home de casa, fins a l´èxit mundial de les noves companyies aèries de low cost i la seva influència en la cultura i els costums de vida, amb Santa mare llengua.

Formació:
Claudio G. Sanna cant i guitarra
Angelo Vargiu saxo, tenora, clarinet
Andreu Ubach percussió
Pep Coca contrabaix
Josep Maria Cols piano, teclats i acordió

Per veure tota la programació de la 7a edició del Canet Cançó +d6 cliqueu aquí

^