ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Resultats de la IVa Beca i el Vè Premi Raimon Bonal
Exposició del treball guanyador de la III Beca Raimon Bonal
PUBLICAT Dimarts, 03.06.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Beca Bonal 2008El divendres 23 de maig es va presentar el resultat del treball d´investigació guanyador de la III Beca Raimon Bonal realitzat per Laia Monterde. Al mateix acte es va fer públic el veredicte de la comissió encarregada de seleccionar els treballs guanyadors de la Beca i el Premi Raimon Bonal d´aquest any.

Laia Monterde va fer una exposició detallada del treball dut a terme durant aquest dos anys que portava el títol, Canet de Mar,  una mirada de futur. En el  treball analitzava diferents dades estadístiques recollides de fonts oficials i feia un estudi sociològic per trobar els possibles factors socials, econòmics i territorials que marcaran el futur proper d´entre 5 –10 anys. Per realitzar aquest treball va portat a terme multitud d´entrevistes a experts i a ciutadans de Canet per poder  formar-se una idea més clara d´aquest possible futur de Canet de Mar.

Una vegada acabada l´exposició de Laia Monterde, es va fer públic el resultat de la Beca Raimon Bonal. La Comissió desprès d´analitzar els dos projectes d´investigació presentats en aquesta convocatòria, i  després d´una àmplia deliberació va considerar que cap dels treballs concursants no assolia la qualitat suficient mereixedora de la Beca d´aquesta 4a edició. És per això que la Comissió acorda declarar deserta la beca d´enguany.

.Vè Premi Bonal 2008Per últim, la Comissió encarregada de seleccionar el treball guanyador de la 5a Edició Premi Raimon Bonal va ressaltar la qualitat dels cinc treballs presentats tot i la joventut dels seus autors/autores. La proposta que va merèixer el Premi va ser Un poble, unes places, uns personatges. Aproximació a la memòria històrica dels personatges que donen nom a les places de Canet de Mar de Clara Planet per la seva aportació a la història del nostre poble, el treball no només s´ha basat en fonts bibliogràfiques, sinó que ha recorregut a fonts d´arxiu. La Comissió també va acordar concedir un accèssit a la proposta de Ramon Pacheco i Omar Estrada, La qualitat de vida a Canet de Mar, on es feia  una anàlisi econòmica de Canet de Mar

^