ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gràcies, fem un bon equip
Exposició sobre civisme del 12 al 24 de juny
PUBLICAT Dilluns, 26.05.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Casa museu Lluís Domènech i Montaner acullirà del 12 al 24 de Juny l´exposició itinerant sobre civisme de la Diputació de Barcelona.

Canet és cívic, les ciutadanes i ciutadans del nostre municipi desenvolupem els valors i actituds pròpies de la ciutadania; tothom plegats, des del nostre dia a dia, fem el poble.

La paraula i el concepte GRÀCIES, integra els diferents àmbits expositius perquè no es pot ser cívic només en una lletra, és a dir, en un sol àmbit.

Qui s´apropi  a la Casa museu podrà abordar de forma molt interactiva situacions que se´ns presenten a diari, fer constar el seu parer i compromís per tal de promoure el civisme a Canet i participar a les activitats complementàries que des de les diferents Àrees municipals celebrarem amb aquest motiu.

Tal com es recollirà a la programació específica, de forma integrada es desenvoluparan les activitats d'agents cívics juvenils per part de la policia local, visites organitzades amb diversos col·lectius, una xerrada - col·loqui associativa i la campanya "Xipa'l", per part de l'àrea de sanitat.

Horari de l'Exposició: de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Dissabte de 10.00 a 14.00 hores

Dijous, 12 de juny a les 18.30 hores: Acte d'inauguració dijous

Dissabte, 14 i 21 de juny a les 12.30 hores: Visita guiada

Dimarts, 17 de juny: Taula rodona sobre civisme, amb agents socials i associatius del municipi moderat per Ràdio Canet

Activitat d'agents cívics juvenils, amb la Policia Local. Hores concertades amb els centre docents

Campanya Xipa'l organitzada per l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament de Canet de Mar i el Consell Comarcal del Maresme

^