ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou aparcament públic a la Carbonella i al voltant del Palauet
El de la Carbonella, obert a partir del 16 d'abril
PUBLICAT Dimarts, 15.04.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Carbonella L'Ajuntament obre aquest cap de setmana, de nou, l'aparcament situat a la finca de La Carbonella, al capdavall del passeig de la Misericòrdia i amb accés des del torrent dels Lledoners.

Després de setmanes de negociació, l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha arribat a un acord amb els propietaris de la finca perquè se cedís el terreny, de manera provisional, per fer-lo servir com a aparcament, com ja es va fer fa dos anys.

Pel torrent dels Lledoners s'hi podrà entrar i sortir. Per la banda del passeig de la Misericòrdia només s'hi podrà sortir.

És un aparcament públic i gratuït. Amb l'habilitació d'aquest espai desapareix l'aparcament del carrer d'en Móra i de part del torrent Lledoners. Per això, La Carbonella és una necessitat pels veïns de Canet en general i sobretot, pels residents en aquella zona. 

Aquests dies, des de Seguretat Ciutadana s'està coordinant la posada en marxa de l'espai. La Brigada municipal col·labora en les tasques d´adequació del terreny amb el desbrossament, l'aplanament i la col·locació de torres de llum. L'espai té capacitat per un centenar de vehicles. Així el centre històric quedarà menys congestionat.

Aquest cap de setmana, coincidint amb la Mostra d'Entitats, ja se'n podrà fer ús.

Ara queda pendent d'obrir al maig una altra zona d´aparcament als voltants de la Llar d´infants El Palauet.  Aquest espai tindrà una cabuda per una vuitantena de cotxes.

Si voleu veure la informació sobre l'altre aparcament recentment obert a Canet de Mar Cliqueu aquí

^