Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres de rehabilitació de l'Odèon
PUBLICAT Dijous, 03.07.2003
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Ja han començat els treballs de rehabilitació de l´edifici Odèon de Canet. Es tracta d´una primera fase de reparacions urgents que s´allargaran aproximadament tres setmanes.


Obres 1a fase Odèon

Amb un pressupost de 22.600,32 euros, les obres programades garantiran l´estabilitat de l´edifici i la seguretat a la via pública. Es desmuntaran i s´enderrocaran aquells elements que són poc estables i que suposen un risc de despreniment pel seu estat de degradació. Es protegirà la façana de la plaça Colomer amb puntals de ferro i xarxat metàl.lic per evitar d´una banda l´intrusisme a l´edifici i de l´altra l´apropament de vianants, tenint en compte que es tracta d´un lloc d´esbarjo i concentració important.
També es desmuntaran elements obsolets, com ara les xemeneies i es tapiaran totes les obertures de la façana. S´hi deixaran unes petites obertures protegides amb tela de galliner per evitar l´accés de coloms,  que pemetran la ventilació de l´edifici.
Aquestes obres es porten a terme a partir de l´anàlisi de l´estat de l´Odèon que l´Ajuntament va encarregar a la Diputació de Barcelona i que recomanaven uns treballs urgents per assegurar la protecció de l´edifici i de la via pública.

Obres 1a fase Odèon

Aquesta fase prèvia es completarà posteriorment amb l´estudi del comportament estructural de l´edifici i l´estudi geotècnic, que plantejaran el tipus de reforç i consolidació que cal per garantir el futur ús de l´antic teatre.


Odèon dibuix


El dibuix és de l'arquitecte Rafael Masó

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^