ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tancament de seguretat al voltant de l'Odèon i la plaça Colomer
PUBLICAT Divendres, 21.12.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament ha pres, com a mesura de seguretat a l'edifici Odèon i el seu entorn immediat, la decisió de fer un tancament d'obra que impedeixi l'accés a qualsevol persona a l'interior de l'espai de l'obra.

Un Decret d'Alcaldia, que s'ha fet arribar a la direcció facultativa, a l'empresa constructora, a la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat, al Jutjat d'Instrucció d'Arenys de Mar i a la Inspecció Provincial de la Seguretat Social, ordena aquesta construcció. Fins ara s'impedia l'accés amb cintes i tanques. Aquesta nova mesura és molt més segura, ja que no permetrà en cap cas l'entrada o el pas ni per la plaça de l'Església, ni pel carrer del Gram.  Només hi haurà una obertura a l'alçada del carrer Gram reservada als responsables de les obres, que tancaran i controlaran degudament.

Al Decret també s'autoritza a la direcció facultativa a poder retirar la cornisa superior, pel perill que comporta i a fer les tasques d'apuntalament que indiquen els informes tècnics fets fins ara. Tots aquests treballs es faran prenent les mesures necessàries perquè no s'alteri el lloc on es va produir l'accident del dia 21 de novembre.

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^