ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna el Nadal al carrer
La recaptació de la Marató de TV3 feta per les entitats i associacions de Canet de Mar va ser de 2.623,75 euros
PUBLICAT Dimecres, 19.12.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cantada nadales El mal temps del cap de setmana passat va deslluir les activitats que les àrees de Festes i Promoció Econòmica tenien a punt per fer-nos sortir al carrer. Però aquest dissabte 22 i l'endemà diumenge 23 tornarem a tenir Nadal al carrer. Les botigues sortiran de nou a la riera Sant Domènec, riera Buscarons i carrer Ample.

Tot i el mal temps del cap de setmana, la col·laboració del nostre poble amb la Marató va ser tot un èxit. Els actes que les entitats havien organitzat es van poder fer sense entrebancs. La majoria els vam trobar a l'envelat de Vil.la Flora. I Canet, com sempre, va respondre. Els diners totals recaptats han estat 2.623,75 euros.

La ràdio també surt al carrer

marató TV3 L'emissora de ràdio local, Ràdio Canet, sortirà també al carrer a fer els  seus programes infantils i juvenils del dissabte. Serà en directe i podrem escoltar i veure: Coses de nens, Mini reportes, Joves al seu món i No fa gràcia. Estaran ubicats a la riera Buscarons entre el carrer del Gram i el carrer Abell. Actuarà la Big Band Valona de Sant Pol de Mar fent xaranga, la Mireia Ros  explicarà un conte i retransmetran en directe el sorteig de Nadal dels venedors de la Plaça Mercat, entre d'altres activitats i sorpreses preparades.

Els propers dies 27 de desembre i  3 de gener després de les notícies de les 10 del matí, Ràdio Canet emetrà en directe els diferents sortejos que ha preparat la Unió de Botiguers i Comerciants de Canet de Mar. Les butlletes que estan als mateixos establiments s'han d'omplir i deixar-les a les bústies habilitades.


La recaptació de la Marató de TV3 feta per les entitats i associacions de Canet de Mar va ser de 2.623,75 euros

Moltes felicitats a tots els que ho vàreu fer possible

Foto de la Marató: cedida per les AMPES

^