ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nadal 2007 - programa de les Festes
PUBLICAT Dimecres, 05.12.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Nadal 06 L'Ajuntament treu al carrer aquests dies el programa de les Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis d'enguany. Com és tradició a Canet des de fa cinc anys, el programa s'acompanya de lletres de cançons relacionades amb el Nadal.

Aquest 2007 surt el cinquè cançoner i les cançons que hi apareixen són les lletres dels Pastorets L'Estel de Natzaret, els Pastorets de tota la vida. Escrites fa molts anys, han estat cantades per generacions de canetencs i canetenques aficionats al teatre. En aquest volum hi trobareu una algunes de les partitures d'aquestes cançons. Com que n'hi ha moltes, s'ha decidit fer-ho en dos anys i per això l'any que ve, gaudirem d'una segona part d'aquestes lletres.

Les pàgines centrals del cançoner són per al detall dels actes que es fan a Canet durant aquestes Festes. Hi ha activitats que ja s'han començat, com el Supermercat d'art, que enguany arriba també a la cinquena edició. Aquest cap de setmana comença la Fira de Nadal al carrer. Seran tres caps de setmana d'exposició i venda d'articles nadalencs, artesania i mostra de botigues al carrer.  A la tradicional Fira de Santa Llúcia s'ha sumat aquest any la participació dels comerços locals i els artesans que cada tercer dissabte omplen la riera Sant Domènec. Aquest cap de setmana del 8 i 9 de desembre només hi haurà Fira de Santa Llúcia. El que ve, dies 15 i 16, els carrers del centre estaran plens de parades, ja que a més a més de la Fira hi haurà les parades d'artesans i les botiguers sortiran al carrer. És previst, fins i tot, tallar al trànsit en alguns moments la riera Buscarons i convertir-la en zona de vianants. Els dies 22 i 23 tornarà l'activitat comercial i les parades a peu de carrer.

Nadal 2006 El diumenge 16 tindrà lloc la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties relacionades amb el cor. Canet hi col.labora i s'han programat un bon grapat d'activitats, tant dissabte com diumenge, organitzades per les entitats locals. Hi haurà guardioles repartides a diferents punts per recollir els donatius dels ciutadans. Conferències, contes, desfilades de perruqueria, presa de la presió arterial, cercaviles, sopar i ball, cursa ciclista, gimcanes, tallers de relaxació i percussió, ral·lis, partides d'escacs, ball country, aeròbic i concerts i activitats musicals diverses són algunes de les activitats que, repartides per Canet podreu trobar. Consulteu la nota de premsa on hem llistat els actes que fins avui ens han arribat. Hi pot haver variacions ja que es treballarà fins l'últim dia en la seva preparació. 

L'alcalde Joaquim Mas i els regidors i les regidores de l'equip de govern aniran, durant la setmana abans de Nadal, a visitar les escoles i les residències de gent gran de Canet per felicitar-los les Festes. 

Just abans de Nadal, Canet sortirà a dir adéu i desitjar sort a Joan Pedrero, el pilot de motos canetenc que correrà aquest any al ral·li Lisboa - Dakar. Ben aviat tindrem a punt l'enllaç amb un blog creat expressament per donar tota la informació relacionada amb la cursa i el jove de Canet. El diumenge 23 s'ha preparat un acte al Passeig Marítim per fer-li un comiat com cal.

Trobareu tots els actes a l'agenda del web, al cançoner que edita l'Àrea de Festes i en aquest document que llista les activitats fins al dia de Reis.

^