ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'acaba el primer any dels cursos impartits a Vil.la Flora
PUBLICAT Dimecres, 25.06.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La primera temporada de funcionament dels cursos per adults impartits a Vil.la Flora, ha finalitzat amb èxit. El dijous 19 de juny, el regidor de Cultura i Comunicació, Òscar Figuerola, va lliurar els certificats d'aprofitament als alumnes que hi han participat.

Figuerola s'ha mostrat molt satisfet pel grau d'acceptació d'aquest nou equipament: "Per nosaltres, Vil.la Flora és un centre cívic que hem de consolidar en els propers quatre anys. Està dissenyat com a centre d'informació cultural i juvenil, de suport a les entitats i com a centre de formació permanent a tot el poble".

En el marc d'aquest últim element i dins de les polítiques de formació de base per als canetencs de sempre i pels que acaben d'arribar, l'Òscar Figuerola va lliurar els certificats de tres tipus de curs:

  • Curs d'acollida a nouvinguts. Amb 15 preinscrits es van lliurar 9 certificats d'aprofitament. Aula de mares nouvingudes del col.legi Misericòrdia. Aquesta va ser una experiència pilot de les polítiques d'integració. Amb 12 preinscrites es van lliurar 11 certificats emesos pel CEDEC.
  • Curs de català bàsic.Amb 52 preinscrits es van lliurar un total de 26 certificats
  • Taller d'accés a les noves tecnologies.Informàtica bàsica. S'han realitzat 12 tallers amb un total de 20 preinscrits i s'han lliurat 14 certificats.

Òscar Figuerola ha estat el regidor d'Ensenyament els últims dos anys, tasca que ara passarà a desenvolupar la regidora Sílvia Tamayo.

informació publicada el 25 de juny de 2003

^