ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Creu Roja vigilarà les platges de Canet aquest estiu
PUBLICAT Divendres, 20.06.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Signatura del conveni de col.laboració entre l'Ajuntament de Canet i Creu Roja al Maresme

Ajuntament i Creu Roja han signat, el dimecres 19 de juny, el conveni de col.laboració per a la temporada de platges 2003.

L´alcalde Joaquim Mas, representant l´Ajuntament i el senyor Florià Giro, en nom de l´Assemblea Comarcal de la Creu Roja al Maresme Centre, han estat els encarregats de signar el document que deixa constància de la col.laboració conjunta fins al setembre d´aquest any.

Així doncs, un any més, tenim garantida la vigilància a les platges de Canet. El personal de Creu Roja ha estat format en diferents disciplines sanitàries i de  salvament, com són les de socorrisme, socorrisme aquàtic o transport sanitari.

Creu Roja rebrà de l´Ajuntament de Canet la quantitat de 23.708,66 euros en concepte de col.laboració econòmica en el sosteniment de les despeses ocasionades pels serveis que prestaran.

D´altra banda, l´Oficina Provincial de Creu Roja a Barcelona, destinarà una quantitat econòmica, fruit del conveni de col.laboració amb la Diputació de Barcelona, per reforçar i garantir una millora en la cobertura del projecte de vigilància, rescat i salvament a les platges.

A l´acte de signatura del conveni també hi va ser present la Cati Forcano, nova regidora de l´Àrea de Sanitat de l´Ajuntament de Canet i altres representants tant de l´Ajuntament com de la delegació de Creu Roja a Canet.

informació publicada el 20 de juny de 2003

^