ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Lliurament dels 100 jocs restants del Pinzellades de Canet
En total se n'hauran donat 326
PUBLICAT Dilluns, 16.07.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquesta setmana, des del dimarts 17 fins al divendres 20 de juliol, es poden recollir a Vil.la Flora, els jocs de la campanya Pinzellades de Canet.

festa Pinzellades de Canet El dia 28 de juny, poc abans del pregó de Festa Major, va tenir lloc el sorteig dels vals de compra. Vam saber, per boca de l'humorista Paku Pillu, el nom de les sis canetenques guanyadores.

lliurament vals Pinzellades de Canet Dijous passat, dia 15 de juliol, a la nova seu de la Unió de Botiguers, a la plaça 11 de Setembre, es va fer l'acte públic de lliurament dels vals de compra. Són 100 euros per a cadascuna, repartits en vals de 5 euros que es poden bescanviar a qualsevol de les botigues participants. Marisol Pacheco, regidora de Promoció Econòmica durant la darrera part del mandal 2003-2007 i responsable municipal de la campanya, va ser l'encarregada de donar els vals. Ho va fer acompanyada dels representants de la Unió de Botiguers.

I ara, aquesta setmana, totes les persones que van completar la butlleta amb els cupons i que encara no tenen el joc, el poden recollir a Vil.la Flora, de 10.00 a 14.00 hores. Se n'han fet 100 unitats més, a causa de la gran demanda de ciutadans que havien completat la butlleta i s'havien quedat sense joc, un cop van quedar esgotats més de 200 editats inicialment.

Informació relacionada
^