ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ple de constitució del nou Ajuntament
Joaquim Mas Rius és investit alcalde
PUBLICAT Dilluns, 18.06.2007
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Sala de plens  Dissabte 16 de juny, a les 12 del migdia, s'ha celebrat a Canet de Mar, com a gairebé tots els ajuntaments catalans, el Ple de constitució del nou consistori.

La Sala d'actes va quedar petita per acollir totes les persones que hi volien ser presents. L'Ajuntament va repartir unes acreditacions a tots els partits, d'acord amb el percentatge de vots obtinguts a les eleccions. Hi va haver persones del carrer que es van quedar sense poder accedir-hi.

El Ple es va desenvolupar segons el protocol establert per a l'ocasió. Destacar la incorporació d'una nova regidora, la sra. Mercè Pallarolas Fabré (CiU) que s'incorpora al consistori després de la renúncia del cap de llista de CiU Francesc Garcia Pujadas.

L'escrutini dels vots dels regidors i regidores, fet per la mesa d'edat (sr. Josep Alboquers i sra. Marisol Pacheco) amb la supervisió del secretari de la corporació, sr. Marcel.lí Pons, ha estat de 10 vots per al regidor socialista Joaquim Mas, 6 per al regidor convergent Laureà Gregori i un vot en blanc. Joaquim Mas Rius és doncs, l'alcalde de Canet des d'ara i fins al 2011.

Alcalde Joaquim Mas Joaquim Mas ha rebut el bastó de comandament del consistori de mans del president de la mesa d'edat. Després de prometre el càrrec ha ocupat la cadira de l'alcalde i ha donat pas a les intervencions de les diferents formacions polítiques. Òscar Figuerola (ERC) ha recordat, molt emocionat, tres persones que ja no estan físicament entre nosaltres i que han estat molt importants per a la seva trajectòria política i professional, Ibis Puig, Ramon Rovira i Albert Puigdomènech.  S'ha compromès a tirar endavant un govern fort que doni solució als problemes que més preocupen les persones, l'habitatge i el benestar social.

Cati Forcano (UMdC) ha reforçat la vinculació de compromís polític dels tres partits que conformen el nou govern. Ha parlat d'un govern cohesionat que treballarà com un equip de persones que només volen el benefici col.lectiu.

Sílvia Tamayo (PSC) ha promès treballar per engrescar la població i donar-los motius suficients per confiar en la feina feta pels polítics locals. 

Laureà Gregori (CiU) ha pres el relleu de Francesc Garcia al capdavant de la formació política que presideix i ha assegurat que es farà una oposició responsable i constructiva.

Joaquim Mas, exercint ja d'alcalde, ha donat per acabat el Ple i s'ha mostrat convençut que el mandat que ara comença serà el del retorn a la normalitat política que tant ha mancat els darrers anys.

Equip de govern 2007 2011
Foto de família del nou equip de govern municipal


Àlbum de fotos de la jornada
Composició del consistori

enllaç amb la nota posterior del cartipàs municipal

^